ACHTERGRONDMUZIEK & MEDIASYSTEMEN

Mediasystemen voor horeca, bedrijven en fitnesscentrum

Multimediasysteem voor achtergrondmuziek

MUZIEK - KARAOKE - VIDEO - MEERZONE
Visueel spektakel zorgt voor meer beleving. Met de BCM 7000 Multimedia haalt u het meest geavanceerde multimediasysteem van Nederland in huis. Met één druk op de knop u heeft de hele dag muziek en beeld, stelt u programma's samen en selecteert u verzoeknummers. Op maat en geheel in stijl met uw onderneming. Een duurzame investering voor uw bedrijf.
Meer info


mediasysteem voor achtergrondmuziek

MUZIEK - MEERZONE
De BCM 7000 Music: Voor een perfect perfect geluid en continubedrijf op topdagen. Een duurzaam systeem dankzij de stalen behuizing en A-componenten. Maandelijks ontvangt u nieuwe muziek en via breedband kunt u zonder extra kosten downloaden uit onze digitale muziekbibliotheek. 
Meer info BCM Achtergrondmuziek

ACHTERGRONDMUZIEK VOOR EEN SCHERPE PRIJS
Een voordelig muzieksysteem van perfecte kwaliteit. De BCM 6000 LITE is erg geschikt voor dansavonden. Net als bij de andere systemen heeft u zonder extra kosten toegang tot onze digitale muziekbibliotheek en ontvangt u maandelijks een actuele muziekupdate. 
Meer info  
 


muziekbox voor achtergrondmuziek

EENVOUDIGERE ACHTERGONDMUZIEK KAN NIET!
Met de Music Box is door één druk op knop uw dag gevuld met muziek.
Meer info


DJ-muzieksysteem

KNOPJES EN SCHUIFJES VOOR DE DJ
Razendsnel faden, pitchen en per muziektrack bewerken. Cue-points op memorystick. Uw diskjockey kan op elk BCM 7000-systeem zijn cue-points inladen. Effectknoppen van de dj-controller zijn programmeerbaar. Lijsten doorzoekt u binnen een handomdraai. Naast deze DJ-controller is een losse dubbele CD speler leverbaar. U kunt met 1 DJ-controller de BCM 7000 Multimedia en de dubbele CD speler bedienen!
Meer info


EXTRA'S

  • Professionele overdrukkast tegen stof, rook en vocht
  • Meerdere bedieningspunten
  • 19" frame