ACHTERGRONDMUZIEK & MEDIASYSTEMEN

Achtergrondmuziek voor horeca

Achtergrondmuziek voor cafe, restaurant en hotelBCM levert al meer dan 30 jaar achtergrondmuziek voor de horeca. Wat begon met muziekcassettes, minidisks en CD's, is uitgegroeid tot volwaardige geautomatiseerde muziekcomputers. BCM gaat echter verder en levert de meest geavanceerde muziekcomputers en mediasystemen ooit!

Een mediasysteem is weer een uitbreiding ten opzichte van een muziekcomputer. Met een mediasysteem kunt u video en karaoke content weergeven op de videoschermen in uw bedrijf. Communiceren met klanten gaat heel gemakkelijk! Uw eigen video's en foto's zijn op de schermen te tonen. Denk bijvoorbeeld aan aanbiedingen en promoties voor speciale evenementen. Uiteraard kunt u timergestuurd programmeerbaar uw eigen teksten over het beeld laten scrollen. Via internet scrolt uw eigen selectie aan realtime nieuws (ook timergestuurd indien gewenst!) over het scherm.

videoclips muziek karaoke systeem muziek & karaoke systemen

Ook voor uw horecagelegenheid heeft BCM Music systems de beste oplossing in beeld, geluid en communicatie met klanten. Kies voor de zekerheid en degelijkheid van BCM Music systems. Professionele muziekcomputers, mediasystemen en 30 jaar ervaring in muziekprogrammering voor de horeca. Bel vandaag nog voor een afspraak met een van onze vertegenwoordigers!