ACHTERGRONDMUZIEK & MEDIASYSTEMEN

Achtergrondmuziek  en multimedia voor uw fitnesscentrum

achtergrondmuziek fitnesscentrum videoIn uw fitnesscentrum is achtergrondmuziek van groot belang. BCM Music Systems multiroom muziekcomputers en mediasystemen sluiten hier perfect op aan! U kunt verschillende ruimten voorzien van passende muziek. Bovendien beschikt u oven een volwaardige muziekcomputer of mediasysteem voor in uw bar gedeelte.

In veel fitnesscentra wordt al gebruik gemaakt van videoschermen. Gebruik dan een multiroom mediasysteem van BCM om ook uw aanbiedingen, reclames en speciale evenementen te communiceren met uw klanten. Uw eigen teksten, foto's en videofimlpjes geven uw bedrijf een extra professionele uitstraling. Realtime nieuwsfeeds die over het scherm lopen houden de aandacht van uw klanten vast bij het videoscherm, en bij uw boodschap!

Alle systeem zijn volledig timergestuurd te programmeren. Alle funkties van een muziekcomputer of mediasysteem zijn te blokkeren met een pincode zodat alleen u bepaalt wat er gedraaid en geprogrammeerd wordt.

Alle systemen zijn uitgevoerd met hoogwaardige hardware en uitgekiende software. BCM Music system gebruikt in de 7000 serie uitsluitend professionele geluidskaarten voor een optimale weergave van de muziek. Door te kiezen voor degelijkheid en kwaliteit op alle vlakken heeft u aan BCM de beste en betrouwbaarste partner in de wereld van achtergrondmuziek en multimedia!